Vacature klantgerichte opzichter (m/v)

Kun jij de onderhoudswerkzaamheden in goede banen leiden, zodat onze woningen in uitstekende staat blijven? En kun jij daarvoor als schakel fungeren tussen onze huurders en aannemers? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn Omthuis

Omthuis is een woningcorporatie met ruim 5500 woningen in Leusden en Baarn. Wij streven naar goede en betaalbare woningen met name voor mensen met een lager inkomen. Bereikbaar zijn voor onze huurders vinden wij belangrijk. We zijn daarom lokaal verankerd met zowel een vestiging in Leusden als in Baarn.

Als opzichter ben je onderdeel van de afdeling Vastgoed. Deze afdeling houdt zich bezig met het reparatie- en mutatieonderhoud van onze woningen. En met het realiseren van groot onderhoud-, renovatie-, verduurzaming- en (sloop)nieuwbouwprojecten. Samen willen we bouwen aan een duurzame toekomst.

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van reparatie- en mutatieonderhoud. Je toetst de kwaliteit en uitvoering van de werkzaamheden. Je stuurt aannemers aan, bewaakt de gemaakte afspraken en fungeert als schakel tussen onze huurders en de aannemers. Ook kun je worden ingezet bij toezicht op contract- en planmatig onderhoud en bij verduurzamingswerkzaamheden. Je werkt als opzichter veel samen met je collega opzichters, de regisseur dagelijks- en contractonderhoud en met collega’s van de afdeling Wonen. De standplaats van deze functie is Leusden. Het kan voorkomen dat je ook in Baarn werkt.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je werkt mee aan een hoge klanttevredenheid door het klantgericht (laten) uitvoeren van onderhoud;
 • Je toetst de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden (reparaties, mutaties, contractonderhoud, planmatig onderhoud en verduurzamen) en controleert de geleverde kwaliteit;
 • Je zorgt voor (de regie op) het aannemen, behandelen en inplannen van reparatieverzoeken en mutatieonderhoud;
 • Je behandelt ZAV-aanvragen;
 •  Je bent het aanspreekpunt voor uitvoerende partijen;
 • Je houdt regie op vaststelling van uit te voeren werkzaamheden en beoordeelt technische vraagstukken;
 • Je zorgt voor afhandeling, controle en accordering van facturen en verwerkt dit in de systemen.

Wat breng jij mee?

Jij bent een sociale, communicatieve opzichter met technische ervaring. Je kunt je goed inleven in (technische) onderhoudsvragen van onze huurders en je kunt de deze op een toegankelijke wijze beantwoorden. Je bent klant- en kwaliteitsgericht en hebt een open en positief karakter.

Daarnaast vragen we:

 • afgeronde mbo-opleiding in de richting van techniek;
 • minimaal 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • affiniteit met de woningcorporatiebranche is een pré.

Wat krijg je bij ons?

 • Allereest: een fijne werkomgeving met korte lijnen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een uitdagende baan voor 36 uur in de week met veel afwisseling en vrijheid voor persoonlijke inbreng bij de verdere invulling van je functie;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie tot een vast dienstverband;
 • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal H (max € 4.196,- bruto per maand o.b.v. 36 uur). De inschaling is afhankelijk van relevante kennis en ervaring;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden grotendeels bij CAO geregeld (zoals pensioen, verlof, loopbaanbudget, thuiswerkregeling, vitaliteitsbudget etc.).

Interesse?

Wil je meer weten over de inhoud van deze functie, dan ben je altijd welkom om een (digitaal) kopje koffie te drinken met Annelinda van Dijck, manager Vastgoed a.i.. Zij is bereikbaar op 06-57 71 11 81.

Direct solliciteren?

Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan voor 20 november 2023 via werken@omthuis.nl je motivatie en cv naar onze afdeling HR. Uiterlijk 22 november hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De eerste gesprekken vinden plaats in week 48 of 49. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.