Themabijeenkomst Raad op Pad | 31 oktober van 20.00 tot 22.00 uur

Hoe zien 50-plussers hun eigen woontoekomst? Waar moet een seniorenwoning aan voldoen? Hoe kunnen seniorenwoningen bijdragen aan de doorstroming op de woningmarkt en welke rol kan de gemeenteraad daarin spelen? Over dit en meer gaat de gemeenteraad graag met u in gesprek tijdens de Raad op Pad! 

Tijdens de Raad op Pad willen de raadsleden ook ideeën voor oplossingen horen van u. Wat kan er beter? U bent van harte welkom om hierover mee te praten met de gemeenteraad. Na afloop is er gelegenheid tot napraten en ontmoeten onder het genot van een drankje.

'De Raad op Pad' is op dinsdag 31 oktober vanaf 20:00 uur in Santvoorde (Troelstralaan 1, in Baarn). De toegang is gratis.. Met het oog op de voorbereidingen vragen wij u vriendelijk om u aan te melden via  Dat kan door door een e-mail te sturen of via raadsadviseur Daniël Bulthuis van de gemeenteraad van Baarn, tel: 0643244033. Ook bij vragen en/of voor meer informatie over de bijeenkomst van de 'Raad op Pad' kunt u met hem contact opnemen.