Onderhoudsmedeweker Dirk van Rhee met pensioen

Baarn, 6 december 2021 – Na een dienstverband van maar liefst 41 jaar, is onderhoudsmedewerker Dirk van Rhee met pensioen gegaan. Zijn laatste werkdag, dinsdag 30 november, is niet ongemerkt voorbijgegaan. Met inachtneming van de huidige coronaregels, is het voor Dirk toch een feestelijke bijzondere dag geworden.

Begin jaren 70 kwam Dirk als timmerman terecht bij een renovatieproject in het Rode Dorp in Baarn. De woningen in het Rode Dorp waren in bezit van woningbouwvereniging Ons Belang. De kundigheid en vakmanschap van Dirk bleven niet onopgemerkt en al gauw kwam hij in dienst bij Ons Belang. Leuk detail: Dirk heeft tijdens zijn werk in het Rode Dorp ook zijn vrouw Margreet leren kennen.

Door het samengaan van woningbouwverenigingen Ons Belang en Baarn ontstond Eemland Wonen. Het werkgebied van Dirk werd hierdoor flink uitgebreid. Dirk heeft in vele woningen weleens iets aangepast of hersteld en is dan ook voor veel huurders een bekend gezicht.

We bedanken Dirk voor zijn inzet en de fijne samenwerking. Wij wensen hem samen met zijn vrouw Margreet, kinderen en kleinkinderen een fijne tijd toe in goede gezondheid.