Informatiebijeenkomst Troelstralaan

De afgelopen maanden is er onderzoek gedaan naar de best mogelijke toekomstige invulling van het bouwproject Troelstralaan. Vertegenwoordigers van toekomstige bewoners, omwonenden, de gemeente, Eemland Wonen, Woonzorg NL, Lyvore en de Baarnse Seniorenraad hebben samen een advies en ruwe schets gemaakt. Bent u benieuwd naar het resultaat? Meld u dan aan voor een toelichting tijdens een informatiebijeenkomst op dinsdag 16 juni.

Aan de hand van een tentoonstelling nemen we u mee in het proces en bewandelen we samen het pad naar de ruwe schets en het advies. Eemland Wonen en gemeente nemen de opmerkingen mee welke vanuit deze bijeenkomst komen, voor een definitieve besluitvorming.

Vooraf aanmelden voor een tijdstip
In verband met de coronaregels en voor uw en onze veiligheid, is het noodzakelijk dat u zich vooraf aanmeldt als u naar de informatiebijeenkomst wilt komen. Ook moet u van tevoren aangeven op welk tijdstip u wilt komen. Elk half uur start een nieuwe ronde. Er is een beperkt aantal plekken per ronde. Op die manier voorkomen we dat het op een bepaald moment te druk wordt. Wij vragen hiervoor uw begrip.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Pauluskerk aan de Brink in Baarn, zowel in de middag tussen 15.00 en 17.00 uur, als in de avond tussen 18.30 en 20.30 uur.

Om u aan te melden stuurt u vóór 16 juni 10.00 uur een e-mail naar t.boersma@baarn.nl Geef in uw e-mail ook duidelijk aan met hoeveel personen en op welk tijdstip u wilt komen (’s middags: 15.00, 15.30, 16.00 of 16.30 uur; ’s avonds: 18.30, 19.00, 19.30 of 20.00 uur).

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het project op www.meerstemmigbouweninbaarn.nl/meerstemmig-bouwproject