Nieuwsoverzicht

Ontwikkeling van sociale huur- en koopwoningen in Achterveld

Omthuis en LATEI hebben de overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling van 31 sociale huurwoningen en tien sociale koopwoningen in Achterveld. De woningen zijn onderdeel van de nieuwe wijk ‘Mastenbroek 2’. In totaal komen er ongeveer 120 nieuwe woningen. Directeur-bestuurder François Claessens: “Wij zijn blij met de nieuwbouw. Zo komen er weer nieuwe betaalbare sociale huur- en koopwoningen bij. Dat is hard nodig.”
Lees bericht

Omthuis versnelt verduurzamen woningen

De komende jaren maakt Omthuis grote stappen in het energiezuinig maken van haar woonbezit in Baarn. We gaan hiervoor een driejarig intensieve samenwerking aan met Nijhuis Bouw. Afgelopen vrijdag (31 maart) werden de handtekeningen onder de samenwerkingsovereenkomst gezet.
Lees bericht