Corona

De overheid heeft verschillende maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ondertussen proberen wij ons werk zo goed mogelijk te blijven doen. Wij vertellen u graag welke maatregelen wij - volgens de richtlijnen van het RIVM - hebben genomen.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en passen onze werkwijze daarop aan. Houd daarom onze website goed in de gaten.

Onze balie is gesloten
Onze ontvangstbalie gesloten. Door de coronamaatregelen is ons kantoor op dit moment alleen geopend op afspraak. U kunt een afspraak maken door tijdens onze openingstijden te bellen met (035) 548 50 50 of door een e-mailU kunt ook contact met ons opnemen via het online contactformulier op deze website.

Afspraken
We proberen zo goed mogelijk al onze activiteiten in het kader van het bezichtigen van woningen, woning opleveren en huurbetalingen door te laten gaan. Echter, wel in aangepaste vorm passend bij de maatregelen die rondom het coronavirus. Onze medewerker Wonen neemt contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Huurbetalingsachterstand
Bent u zelfstandig ondernemer, zzp’er of flexwerker en komt u door de coronamaatregelen in huurbetalingsproblemen? Neem dan contact met ons op via 035 548 50 50. Samen zoeken wij dan naar een oplossing. Bijvoorbeeld door een betalingsregeling of uitstel van huurbetaling met u af te spreken.

De overheid heeft ook een pakket aan maatregelen om ondernemers en zzp’ers die door de coronacrisis veel inkomen moeten missen, financieel te ondersteunen. Meer informatie vindt u op de website van de rijksoverheid.

Huisuitzetting
Huurders die door de coronamaatregelen in huurbetalingsproblemen komen, hoeven – zolang de maatregelen van kracht zijn - niet bang te zijn voor huisuitzetting. Bij overlast en onrechtmatige bewoning nemen wij wel vervolgstappen en gaat een huisuitzetting door.

Reparatieverzoek
Een reparatieverzoek kunt u online doorgeven of op werkdagen van 08.00 – 10.00 uur telefonisch via 035 548 50 50, keuze 1. Voor spoedeisende reparaties na 10.00 uur en buiten kantooruren, belt u onze aannemer Coen Hagedoorn via 088 880 8059. Ook onze aannemer heeft maatregelen getroffen in het kader van het coronavirus en zal aan de hand van de urgentie van de reparatie inschatten of deze uitgesteld kan worden of gelijk uitgevoerd moet worden. Wij rekenen op uw begrip.

Uw contactgegevens
Om u in deze tijden makkelijker en sneller te kunnen bereiken wanneer dat nodig is, vragen wij u om uw e-mailadres en (mobiele) telefoonnummer aan ons doorgeven. Dat kan door deze gegevens naar ons te mailen via info@eemlandwonen.nl

Vragen
Voor overige vragen kunt u tijdens de reguliere openingstijden contact met ons opnemen of natuurlijk via de digitale weg.