A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Veel gestelde vragen > Diversen > Verhuurt Eemland Wonen ook garages en carports?

Verhuurt Eemland Wonen ook garages en carports?

Eemland Wonen verhuurt een beperkt aantal garages en carports. Hiervan is een groot gedeelte gekoppeld aan een huurwoning van Eemland Wonen, deze zijn dus niet apart te huur. De kans om een aparte garage te kunnen huren is zeer klein. Jaarlijks komen er maar een paar vrij.

Registratie via website
De garages en carports die vrijkomen voor de verhuur worden geadverteerd via deze website. Als u geïnteresseerd bent om een garage of carport te huren van Eemland Wonen kunt u dit zelf kenbaar maken door een e-mailadres te registreren op deze website. Dit kan via de button ‘Houd mij op de hoogte van nieuw aanbod’ en het aanvinken van de optie ‘Garages / carports’. Deze button vindt u op onze 'home'-pagina. Zodra er een garage of carport op de website wordt geplaatst ontvangt u een e-mail met een link naar het betreffende object. Reageren doet u vervolgens door gebruik te maken van de reactiebutton bij de advertentie.

Toewijzing garages en carports
Voor de toewijzing van de garages en carports gelden, in principe, de volgende regels:

-   Kandidaten die al een woning huren van Eemland Wonen hebben voorrang op kandidaten die (nog) geen woning huren van Eemland Wonen.

-   Zodra er meerdere huurders reageren dan wordt, in principe, gekeken naar de ligging van de woning die men huurt ten opzichte van de ligging van de garage of carport.

-   Bij niet-huurders wordt ook gekeken naar de ligging van de woning waar men woont ten opzichte van de ligging van de garage of carport.

Alleen de kandidaat die in aanmerking komt voor de huur van de garage of carport wordt benaderd door Eemland Wonen. Zodra de garage of carport is verhuurd wordt deze verwijderd van de website. U krijgt hiervan geen bericht.


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media