A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Eemland Wonen ook actief in Bunschoten

Eemland Wonen ook actief in Bunschoten

Met de aankoop van zestien in aanbouw zijnde woningen in het nieuwbouwproject Rengerswetering in Bunschoten is het werkgebied van Eemland Wonen verder uitgebreid. Eemland Wonen is naast Baarn al actief in diverse andere gemeenten in de regio Eemland. De wens tot uitbreiding van het werkgebied werd zes jaar geleden opgenomen in de statuten van Eemland Wonen. Eemland Wonen wil meer betekenen in de regio Eemland, de aankoop van de woningen in de gemeente Bunschoten past goed bij deze wens.

Eemland Wonen was verheugd benaderd te worden vanuit Bunschoten met de vraag of Eemland Wonen interesse had om de desbetreffende woningen voor sociale verhuur aan te kopen. Na diverse constructieve gesprekken werd de aankoop een feit.

Op 25 oktober werd de bouwlocatie in Rengerswetering bezocht door het voltallige college van B&W van de gemeente Bunschoten, projectontwikkelaar De Bunte Vastgoed,het management en raad van commissarissen van Eemland Wonen. Eemland Wonen ervaart de goede samenwerking tussen de diverse partijen als heel positief. Aansluitend aan de bezichtiging vertrok het gehele gezelschap naar Museum Spakenburg waar men een persoonlijke rondleiding kreeg van burgemeester M. van de Groep.

Baarn, 8 november 2011


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media