A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > François Claessens nieuwe directeur-bestuurder Eemland Wonen

François Claessens nieuwe directeur-bestuurder Eemland Wonen

De heer François Claessens wordt per 1 juni 2018 de nieuwe directeur-bestuurder bij Eemland Wonen in de gemeente Baarn. Hij volgt de heer Hans van der Velden op, die op 5 april 2018 afscheid neemt van Eemland Wonen en met pensioen gaat. Op 5 april viert Eemland Wonen ook haar 25-jarig jubileum, een mooi moment voor de heer Van der Velden om met pensioen te gaan. In de periode tussen 5 april en 1 juni worden de lopende zaken waargenomen door de heer Frits van den Boomgaard, adjunct-directeur van Eemland Wonen.

De heer Claessens is sinds 2014 directeur-bestuurder van Woningbouwvereniging Hoek van Holland. Voor hij directeur–bestuurder werd was de heer Claessens manager Strategie en Beleid bij Woonstichting De Key in Amsterdam en werkte hij als adviseur bij Ortec Finance waar hij woningcorporaties adviseerde op het gebied van strategieontwikkeling, sturings-vraagstukken en (vastgoed)management. Eemland Wonen is erg blij met de nieuw geworven directeur.

De leden van de Raad van Commissarissen van Eemland Wonen geven aan alle vertrouwen te hebben in de heer Claessens als nieuwe directeur-bestuurder van Eemland Wonen.

Foto:

Onder van links naar rechts: de heer Pieter van Maaren (voorzitter Raad van Commissarissen) en de heer François Claessens (per 1 juni 2018 directeur Eemland Wonen)

Boven van links naar rechts: mevrouw Floor van Dedem en mevrouw Margreet Breukelaar (leden van de Raad van Commissarissen)


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media