A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Feestelijke opening appartementengebouw De Kwekerij

Feestelijke opening appartementengebouw De Kwekerij

Op donderdag 15 september is met het onthullen van een plantenbak, door burgemeester jhr. M. Roëll en voorzitter van de Woongroepen Ouderen Baarn mevrouw E.C. Meurs, het appartementengebouw De Kwekerij feestelijk geopend. De heer Van der Velden, directeur van Eemland Wonen, schonk de Woongroepen Ouderen Baarn namens Eemland Wonen een afbeelding van het gebouw, die in overleg met Woongroep De Kwekerij een plek bij de entree van het gebouw krijgt.

In de diverse speeches overheerste de blijdschap met het realiseren van deze tweede woongroep. De heer Van der Velden benadrukte de saamhorigheid in een woongroep met de omschrijving ‘Privacy in verbondenheid’. Mevrouw Meurs sprak over een woongroep waar je in je derde levensfase prettig kunt wonen, zelfstandig en indien nodig met ouderwetse burenhulp en de heer Roëll sprak over het voordeel van een menging van verschillende soorten huishoudens in een wijk. Ook de hoop op het snel realiseren van een derde woongroep voor de ouderen in Baarn kwam aan de orde.

Tot slot richtte de heer Onderstal namens de bewoners van het appartementengebouw nog een dankwoord aan de sponsoren voor de inrichting van een gezamenlijke huiskamer van de woongroep.

Na de festiviteiten was er nog gelegenheid om het gebouw te bezichtigen en gezellig na te praten onder het genot van een hapje en drankje. In het gebouw zijn momenteel op de eerste verdieping nog twee vrije sectorhuur appartementen te huur en op de bovenste verdieping nog twee appartementen te koop.

Baarn, 16 september 2011


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media