A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Start bouw Jan Steenlaan

Start bouw Jan Steenlaan

De bouwwerkzaamheden aan de Jan Steenlaan in Baarn zijn 4 september feestelijk ingeluid door Eemland Wonen. Een belangrijke rol bij de feestelijke start was weggelegd voor Amerpoort die het wooncomplex aan de Jan Steenlaan van Eemland Wonen gaat huren. Vier toekomstige bewoners van het wooncomplex van Amerpoort verrichtten symbolisch de start van de bouw door de eerste schop in de grond te zetten. Naast het wooncomplex verrijzen aan de Jan Steenlaan vijftien sociale huurwoningen. Volgens planning zijn de bouwwerkzaamheden voor de bouwvakvakantie van 2018 afgerond.

Wooncomplex Amerpoort In het wooncomplex van Amerpoort komen studio’s en appartementen verdeeld over 3 verdiepingen. In het totaal komen er 33 cliënten wonen. Edith Vos, manager van Amerpoort geeft aan dat de verwachting is dat Amerpoort-cliënten van de locaties Kim, Meester Pluimhof, Verbindingsweg en Pompstraat waarschijnlijk in 2019 kunnen verhuizen naar hun nieuwe huis aan de Jan Steenlaan. “Met deze nieuwe locatie kan Amerpoort de kwaliteit voor zorg vergroten en voor de toekomst bestendigen. Door van vier kleinere locaties naar één groot woongebouw te gaan, kan Amerpoort effectiever begeleiding en zorg bieden. De nieuwe locatie ligt bovendien op een mooie plek dichtbij het centrum van Baarn en allerlei andere voorzieningen.”

Eengezinswoningen De vijftien eengezinswoningen van Eemland Wonen zijn verdeeld over drie blokken van vijf woningen. De woningen zijn uitermate geschikt voor grotere gezinnen volgens de heer Van den Boomgaard, adjunct directeur van Eemland Wonen. Gezien de locatie, de grootte van de woningen en de sociale huurprijs is de verwachting dat er veel interesse van nieuwe huurders zal zijn. De woningen worden in de loop van 2018 via de website ‘Huren in Baarn’ geadverteerd.

FOTO onderschrift:

Twan Bleeker (Meester Pluimhof), Bram Visser (Verbindingsweg), Lies Schokker (Pompstraat) en Joke Gamelkorn (Kim) scheppen eerste zand nieuwbouw Jan Steenlaan.

Baarn, 4 september 2017


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media