A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Hoogste punt nieuwbouw Oude Werf bereikt

Hoogste punt nieuwbouw Oude Werf bereikt

Het is al een traditie geworden dat de bouwvakkers bij het bereiken van het hoogste punt van een bouwproject door Eemland Wonen getrakteerd worden op een lunch. Dinsdag 13 september ontvingen de bouwvakkers van aannemer Van Zoelen een lunch in verband met het bereiken van het hoogste punt van de startersappartementen op het terrein van de Oude Werf in Baarn.

Op 31 maart is op de bouwplaats op de hoek Drakenburgerweg/Goeman Borgesiuslaan het formele startsein voor de nieuwbouw gegeven door een gezamenlijke handeling van burgemeester jhr. M.A. Roëll en de heer H. van der Velden als directeur van Eemland Wonen. De bouw verloopt voorspoedig: geheel volgens planning is het hoogste punt van de nieuwbouw momenteel bereikt. Naar verwachting kunnen de appartementen in januari 2017 bewoond gaan worden.

Contracten voor vijf jaar

Aangezien het startersappartementen betreft, wordt door Eemland Wonen gebruik gemaakt van de mogelijkheid de woningen steeds voor een termijn van maximaal vijf jaar te verhuren. De appartementen zijn bedoeld voor jongeren tot 28 jaar. Om de doorstroming van de jonge huurders te bevorderen behouden woningzoekenden hun inschrijfduur als ze in dit complex een appartement gaan huren. Wil je het ouderlijk huis uit dan is dit een mooie kans om op jezelf te gaan wonen en heb je de mogelijkheid om binnen vijf jaar een volgende stap te maken naar een meer permanente woonruimte.

Advertenties

De appartementen worden gedurende drie opeenvolgende donderdagen via de website www.hureninbaarn.nl geadverteerd. De eerste advertenties verschijnen op 22 september en de laatste op 6 oktober. Iedere week zal er een deel van de woningen worden geadverteerd waarop woningzoekende jongeren kunnen reageren.

Meer informatie over de verhuur van de appartementen vindt u op deze website. De huurprijzen van de meeste appartementen liggen rond de € 610,- exclusief servicekosten per appartement. Indien iemand conform de in te leveren inkomensgegevens recht heeft op huurtoeslag, kan de huur naar beneden worden bijgesteld. De appartementen zijn hierdoor ook betaalbaar voor jongeren met een lager inkomen.


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media