A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Negen nieuwe huurwoningen voor Eemland Wonen

Negen nieuwe huurwoningen voor Eemland Wonen

Eemland Wonen heeft op 3 februari 2015 negen nog te bouwen eengezinswoningen voor de sociale verhuur in de gemeente Bunschoten aangekocht van De Bunte Vastgoed. De woningen worden gebouwd in de in aanbouw zijnde tweede fase van de wijk Rengerswetering. Op dinsdag 10 februari is de overeenkomst van de aankoop bevestigd en de start van de feitelijke bouw gemarkeerd door het ingraven van een metalen koker met informatie over de organisaties en personen die betrokken zijn bij het project. Als in de verre toekomst de woningen ooit gesloopt worden komt de dan al lang vergeten informatie weer als verrassing boven.

De huurprijzen van de negen woningen liggen rond de € 700,- per woning. De woningen worden gebouwd met een energielabel A. Door dit goede label kunnen de energielasten laag blijven. Dit is gunstig voor de nieuwe huurders. Naar verwachting start de verhuur van de woningen eind van dit jaar. Meer informatie over de verhuur kunt u te zijner tijd vinden op deze website.

Op de foto van links naar rechts: de heer Van der Velden (directeur Eemland Wonen), toezichthouder de heer Wijte (voorzitter Raad van Commissarissen Eemland Wonen), de heer De Jong (directeur De Bunte Vastgoed) en de heer Nagel (wethouder gemeente Bunschoten).

Bron foto: De Bunschoter

Baarn, 10 februari 2015


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media