A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Schaepmanlaanflats voltooid

Schaepmanlaanflats voltooid

Na een uitgebreide vernieuwing en optopping van de Schaepmanlaanflats is op 10 december gevierd dat de flats voltooid zijn. Er was zelfs reden voor een dubbel feest. Niet alleen zijn de flats voltooid. Bijna alle appartementen zijn verhuurd. De vrije sector huurappartementen in de Schaepmanveste zijn zelfs allemaal verhuurd.

'De vernieuwbouw van de Schaepmanlaanflats heeft 14 maanden geduurd. In die periode heeft een metamorfose plaatsgevonden. De flats zijn zodanig gerenoveerd dat de isolatiewaarde van de woningen enorm is verbeterd. De stookkosten van deze appartementen liggen nu zeker veel lager dan voor de vernieuwbouw het geval was.' geeft de heer Van den Boomgaard, adjunct-directeur van Eemland Wonen aan.

Eemland Wonen is meer dan tevreden met de vernieuwde flats. 'Niet alleen is het eindresultaat erg mooi geworden, we hebben met de vernieuwbouw van deze flats meerdere doelgroepen kunnen bedienen', geeft de heer Van der Velden, directeur van Eemland Wonen aan. 'Van de vier flats zijn er drie waarvan de appartementen verhuurd zijn aan huurders die in aanmerking komen voor een sociale huurwoning. De appartementen in de vierde flat, met huren rond de 725 euro, zijn verhuurd aan huishoudens die gezien hun inkomen niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning. We kunnen stellen dat het een succes is aangezien bijna alle appartementen, zowel de sociale als de vrije sectorappartementen verhuurd zijn.

Baarn, 11 december 2013


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media