A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Oplevering Parkgebouw

Oplevering Parkgebouw

Een maand na de viering van het bereiken van het hoogste punt van Het Parkgebouw in Baarn, vindt op 4 december de officiƫle oplevering van het Parkgebouw van Slingerland Bouw BV aan Eemland Wonen.

Er is hard gewerkt om het project op tijd af te krijgen. Eemland Wonen is erg tevreden over de uitvoering en de samenwerking met Slingerland Bouw BV. 'Er staat een gebouw om trots op te zijn', aldus de heer Van der Velden, directeur van Eemland Wonen.

De verhuur van de appartementen is al begonnen. De eerste huurders ontvangen in december de sleutels van hun appartement. Nog niet alle appartementen zijn al weg. Om in aanmerking te komen heeft men een zorgindicatie nodig. Veel mensen zijn onbekend met de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een zorgindicatie en dienen deze nog aan te vragen alvorens men voor een van de appartementen in aanmerking komt.

De begane grond is verhuurd aan zorginstelling Amaris, die vier woongroepen van ieder acht bewoners met dementie gaat huisvesten in het Parkgebouw. Er zijn straks dan ook 24 uur per dag medewerkers van Amaris in het Parkgebouw aanwezig die eventueel ook zorg kunnen verlenen aan de andere bewoners in het Parkgebouw.

De heer Van der Velden geeft aan dat in januari 2014 de werkzaamheden in de Vogelbuurt, waaronder ook dit Parkgebouw valt, worden afgerond met een feest.

Baarn, 4 december 2013


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media