A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Eerste huurcontract Schaepmanveste ondertekend

Eerste huurcontract Schaepmanveste ondertekend

Op 1 oktober is het eerste huurcontract voor een appartement in de Schaepmanveste te Baarn getekend. De heer Van den Tempel en mevrouw Van Dijk krijgen, als eerste huurder, een waardecheque overhandigd door de heer Van der Velden, directeur van Eemland Wonen.

De heer Van den Tempel zegt erg blij te zijn met het appartement. ‘We komen uit Soest en werden op dit complex gewezen door een vriend van ons die in de flat tegenover de Schaepmanveste woont. Door de lage vrijesectorhuur is dit appartement nog net goed betaalbaar voor ons. Eigenlijk is de huurprijs van 700 euro niet zoveel hoger dan van veel nieuwe sociale huurappartementen. De indeling van het appartement en het grote balkon op de bovenste verdieping gaf uiteindelijk de doorslag in onze keuze voor de Schaepmanveste.’  

Belangstellenden voor de laatste vrije sectorhuurappartementen kunnen aanstaande zaterdag 5 oktober tussen 11.00 en 14.00 uur de appartementen in de Schaepmanveste van binnen bekijken.Alle nieuwe huurders die nog in 2013 een contract ondertekenen voor een appartement in de Schaepmanveste ontvangen als extra een waardecheque van € 500,- van Nijhof bouw en woonwaren te Baarn. 

De Schaepmanveste omvat 23 appartementen. Met de appartementen in de Schaepmanveste wordt beoogd de doelgroep van één- en tweepersoonshuishoudens met een middeninkomen of hoger mogelijkheden te bieden om een woning te huren. De huurprijzen van de appartementen variëren van € 700,- tot € 750,-.  

Voor meer informatie over de open dag of over de appartementen kunt u contact opnemen met de heer G. Hoogeveen bij Eemland Wonen via telefoonnummer (035) 548 50 50, via info@eemlandwonen of kijken op de website www.schaepmanveste.nl kijken.

Bijschrift foto: De heer Van den Tempel neemt cadeaucheque Schaepmanveste in ontvangst van de heer Van der Velden.

Baarn, 1 oktober 2013


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media