A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Ridderspoor in Hilversum feestelijk geopend

Ridderspoor in Hilversum feestelijk geopend

Op 4 september is in Hilversum het kleinschalig zorgproject Ridderspoor feestelijk geopend. Mevrouw Sweet, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, gaf in haar toespraak aan dat dit project 'een nieuwe parel is aan de ketting van Hilversum'. Jarcine Spaander en Anita Schimmel, van de King Arthur Groep, hebben hun droom die vijf jaar geleden begon, met medewerking van Van der Wardt bouw en Eemland Wonen, gerealiseerd.

‘Ridderspoor gaat perfect op in de omgeving’, geeft de heer Van der Velden, directeur van Eemland Wonen, trots aan. Hij vindt het een compliment dat passanten denken dat het een pand is uit de jaren ’20 of ’30 van de vorige eeuw dat grondig gerenoveerd is, in plaats van een nieuwbouwproject. ‘We zijn volledig geslaagd in de opzet. Door de goede samenwerking met Van der Wardt bouw, Jarcine Spaander en Anita Schimmel van de King Arthur Groep, de architect en de gemeente Hilversum is het mogelijk gebleken een pand te realiseren dat echt de allure van weleer heeft’ aldus de heer Van der Velden.

De feestelijke opening werd verricht door de heer J. Rensen, wethouder van de gemeente Hilversum (zie foto). De heer Rensen is verheugd met de toevoeging van dit bijzondere project en verwelkomde Eemland Wonen als woningcorporatie in de gemeente Hilversum.

Ridderspoor is een kleinschalig zorgproject en biedt plaats aan 22 bewoners met dementie. Mensen met een voorliefde voor het stadsleven, zullen zich hier direct thuis voelen. Meer informatie over wonen in Ridderspoor is te vinden op de website van de King Arthur Groep of via het openen van de volgende link http://www.kingarthurgroep.nl/Wonenenzorg/Wonen/Hilversum.aspx

Baarn, 5 september 2013


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media