A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Ambities voor de toekomst van het wonen in Baarn, Gemeente Baarn en Eemland Wonen tekenen Gezamenlijke Toekomstagenda 2013-2018

Ambities voor de toekomst van het wonen in Baarn, Gemeente Baarn en Eemland Wonen tekenen ‘Gezamenlijke Toekomstagenda 2013-2018’

De zorg voor voldoende goede huurwoningen voor de lagere en middeninkomens in Baarn is een gedeelde verantwoordelijkheid van de gemeente en Eemland Wonen. Daarom hebben beide partijen samen een ambitie neergezet voor de periode van 2013 tot en met 2018. Voornaamste doel is dat Baarn aantrekkelijk blijft voor inwoners en mensen die hier willen gaan wonen. De afspraken zijn vastgelegd in een €Gezamenlijke Toekomstagenda 2013-2018€ die 15 juli is ondertekend door mevrouw Petra Laseur, wethouder Volkshuisvesting, en de heer Frits van den Boomgaard, adjunct-directeur van Eemland Wonen.

Uitgangspunt van de Gezamenlijke Toekomstagenda 2013-2018 zijn de thema’s uit de gemeentelijke Visie Wonen 2012 en het ondernemingsplan van Eemland Wonen. De partijen hebben afspraken over de kwaliteit van wonen en hoe er gewerkt wordt aan meer geschikte woonruimte voor jongeren, jonge gezinnen, huishoudens met een middeninkomen (van 34.000 tot 43.000 euro per jaar) en senioren. Andere belangrijke thema’s in de Gezamenlijke Toekomstagenda zijn ‘wonen & zorg’, duurzaamheid en de nieuwbouwopgave voor sociale huur de komende jaren.

Eemland Wonen en de gemeente Baarn zijn van mening dat zij met de ‘Gezamenlijke Toekomstagenda 2013-2018’ een gedegen basis hebben om goed samen te werken aan het verbeteren van het wonen in Baarn.

Baarn, 15 juli 2013


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media