A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Huurwoningen in Schaepmanveste voor iedereen

Huurwoningen in Schaepmanveste voor iedereen

Eemland Wonen opent op 6 juli aanstaande een aantal deuren in de geheel vernieuwde en omgedoopte flat Schaepmanveste aan de Schaepmanlaan 130 tot en met 164E. De appartementen zijn los van inschrijftermijn en wachtlijsten te huren.

Van de vernieuwde flats tussen De Geerenweg en de Schaepmanlaan zal Eemland Wonen de flat die het dichtst bij sportcentrum De Trits ligt aan een belegger verkopen. De 22 ruime tweekamerappartementen zijn te huur vanaf € 710 per maand. Na een grondige renovatie van de flat zijn de woningen, de entree en de uitstraling van de flat als nieuw. Niet alleen de flat is vernieuwd, de ruimte om de flat wordt ook helemaal opnieuw ingericht.

De appartementen zijn zaterdag 6 juli tussen 11.00 uur en 14.00 uur te bezichtigen. Geïnteresseerde woningzoekenden kunnen via de website Schaepmanveste.nl hun interesse kenbaar maken. De toewijzing van de appartementen vindt plaats op volgorde van intekenen. De eerste inschrijver heeft het eerste recht om een appartement te kiezen.

Eemland Wonen heeft er bewust voor gekozen om drie flats in het sociale segment te gaan verhuren en de vierde via een belegger in de vrije sector te huur aan te bieden. De appartementen in de meest westelijke flat komen zo beschikbaar voor mensen die op korte termijn een woning zoeken en zich een iets hogere dan sociale huur kunnen permitteren. Eemland Wonen verwacht vooral reacties van starters die beginnen op de arbeidsmarkt en nog geen hypotheek voor een koopwoning kunnen krijgen. Daarnaast zijn de appartementen geschikt voor mensen die bewust een niet te grote woning voor een redelijke prijs willen huren. De appartementen zullen naar verwachting vanaf begin september bewoond kunnen worden.

Baarn, 2 juli 2013


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media