A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > De Zilvervloot feestelijk opgeleverd

De Zilvervloot feestelijk opgeleverd

Eemland Wonen heeft geen moeite gespaard om in deze tijd van crisis haar appartementencomplex De Zilvervloot feestelijk te openen. Met omlijsting van een piratendecor, spetterende fonteinen en rook werd helemaal in stijl een kanonschot afgevuurd en werd een banier onthuld waarop Piet Hein namens Eemland Wonen alle bewoners een goede tijd toewenst in hun prachtige appartementen.

De heer Van der Velden, directeur van Eemland Wonen, geeft aan verheugd te zijn dat de meerderheid van de appartementen inmiddels verhuurd is. Dit betekent dat duidelijk voorzien wordt in een behoefte. Als het aan de gemiste gast minister Stef Blok, Minister voor Wonen en Rijksdienst, ligt zal dit echter een van de laatste projecten of het laatste project zijn waarbij Eemland Wonen sociale huur- en vrijesectorappartementen samen kan brengen in één gebouw. De huidige koers is namelijk dat de vrijesector geen taak meer is voor woningcorporaties.

Al met al prijkt de naam ‘De Zilvervloot’ in al zijn allure op het gebouw. De mooie letters op het gebouw zijn een geschenk van aannemersbedrijf Vos en Teeuwissen aan Eemland Wonen en aan de bewoners. Naast een dankwoord aan Vos en Teeuwissen voor het cadeau en een dankwoord aan bureau Bos voor de mooie architectuur van het gebouw, bedankte de heer Van der Velden ook de school De Uitkijck voor het gebruik van het schoolplein. Richting de school en de aanwezige omwonenden werd aangegeven dat na een lange periode van bouwwerkzaamheden nu de rust weer kan wederkeren.

Als slot van de opening werd er nog serpentine over het publiek geschoten en werden de bezoekers getrakteerd op een zakje symbolische zilverlingen.

Baarn, 27 juni 2013


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media