A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Informatiemarkt Schaepmanlaanflats goed bezocht

Informatiemarkt Schaepmanlaanflats goed bezocht

Bij de informatiemarkt van Eemland Wonen over de Schaepmanlaanflats bleven de belangstellenden gestaag binnendruppelen. Na de uitleg over types, huren en woningplattegronden was het mogelijk om twee modelwoningen te bezoeken. Hier werd door bijna alle bezoekers gebruik van gemaakt.

Een medewerker van Eemland Wonen geeft aan dat er geen topdrukte was maar dat de belangstellenden wel bleven binnendruppelen. Er was nu tijd om goed in gesprek te gaan met de belangstellenden. Er kon door de medewerkers van Eemland Wonen uitgebreider over de plattegronden gesproken worden met de belangstellenden. Indien wenselijk kan er vrij makkelijk een tweede slaapkamer in de meeste woningen worden gerealiseerd. Dit gaat dan wel ten koste van de oppervlakte van de woonkamer.

De medewerkster die woonlastenberekeningen maakte gaf te kennen dat de woonlastenberekening door de meeste belangstellenden verhelderend worden gevonden. Door de lagere energielasten is nieuwbouw net zo betaalbaar als bestaande woningen. De huren van nieuwbouw zijn hoger maar de energielasten zijn lager. Men moet nog wennen aan de gedachte dat de energierekening een steeds belangrijker onderdeel van de woonlasten wordt. Het kiezen voor een woning met een goed energielabel betaalt zichzelf terug in een lagere rekening.

De woningen van de eerste Schaepmanlaanflat staan in de Woonmarkt van deze week. De reactietermijn voor deze woningen sluit donderdag 23 mei om 12.00 uur. De plattegronden, huurprijzen en verwachte advertentiedata van de twee anderen nog te adverteren Schaepmanlaanflats zijn te bekijken door op deze tekst te klikken.


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media