A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Eemland Wonen verhuurt weer zes woningen in Bunschoten-Spakenburg

Eemland Wonen verhuurt weer zes woningen in Bunschoten-Spakenburg

Eemland Wonen is gestart met de verhuur van de laatste zes van zestien woningen in Bunschoten Spakenburg. Eerder werden er tien woningen aan de Smitkamp verhuurd en nu zes aan de Bunschoter Veenkamp. De wethouder van Volkshuisvesting, mevrouw Rita van de Groep-Koelewijn, reikte net als bij de Smitkamp officieel de eerste sleutel uit.

In totaal verhuurt Eemland Wonen vanaf deze maand zestien woningen in Bunschoten-Spakenburg. Alle woningen hebben een huur die lager is dan 681 euro waardoor ze in de sociale huurklasse vallen. Voorlopig zijn dit de laatste woningen van Eemland Wonen in Bunschoten-Spakenburg.

Frits van den Boomgaard, adjunct-directeur van Eemland Wonen, geeft aan dat hij hoopt in de toekomst nog meer woningen te verhuren in Bunschoten. Voorlopig moet Eemland Wonen, net als veel andere corporaties, echter een pas op de plaats maken. Door de verhuurdersheffing is Eemland Wonen niet in staat nieuwe projecten aan te gaan. De verhuurdersheffing drukt zwaar op het ondernemerschap van de sector waardoor corporaties keuzes moeten maken. De financiële agenda van Eemland Wonen is de komende jaren vol. Zodra de financiële positie het toelaat wordt gekeken of Eemland Wonen meer sociale huurwoningen aan het woningbestand in Bunschoten-Spakenburg toe kan voegen.

Onderschrift bij de foto:
Mevrouw Van de Groep-Koelewijn, wethouder volkshuisvesting, reikt de sleutels uit aan toekomstige bewoners de heer Gilic en mevrouw Yigit.

Baarn, 24 april 2013


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media