A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Appartementencomplex De Zilvervloot druk bezocht

Appartementencomplex De Zilvervloot druk bezocht

De open dag van appartementencomplex De Zilvervloot is boven verwachting druk bezocht. Naast de mogelijkheid een ingerichte modelwoning te bezichtigen werd tevens meer informatie gegeven over het verwarmen en koelen van het complex via WKO (warmte-koude opslag).

De heer Hoogeveen, projectontwikkelaar bij Eemland Wonen, geeft aan aangenaam verrast te zijn door de grote opkomst. Zowel ouderen als jongeren blijken geïnteresseerd te zijn in de appartementen. Al voor 11.00 uur stonden er mensen te wachten om de modelwoning te bezichtigen. De heer Kuijper van Rigter Makelaars geeft aan dat het zeker een succes genoemd kan worden. Er zijn zelfs op deze dag nog twee appartementen verhuurd.

De technische ruimte van de WKO (warmte-koude opslag) werd ook goed bezocht. Bezoekers vragen zich af of deze manier van verwarmen wel voldoet. De uitleg van de medewerkers van ZonEnergie is zeker verhelderend en geruststellend. Mocht het echt hard gaan vriezen in de winter dan zijn er enkele traditionele cv-ketels om bij te verwarmen. Er wordt duidelijk niets aan het toeval overgelaten. Ook voor het verwarmen van het warme water zijn enkele extra cv-ketels aanwezig voor het geval de verwarming van het water via de zonnecollectoren op het dak niet volstaat.

Nog niet alle appartementen zijn verhuurd of verkocht. Geïnteresseerde huurders en kopers die niet in de gelegenheid waren om de open dag te bezoeken kunnen via Rigter makelaars in Baarn (035 - 541 50 00) een afspraak maken om de modelwoning te bezoeken. Meer informatie over de Zilvervloot is te lezen op de website www.dezilvervlootbaarn.nl.

Baarn, 17 maart 2013


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media