A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Open Dag appartementencomplex De Zilvervloot

Open Dag appartementencomplex De Zilvervloot

Eemland Wonen organiseert op zaterdag 16 maart een open dag in appartementencomplex De Zilvervloot aan de Piet Heinlaan in Baarn. Naast de mogelijkheid een ingerichte modelwoning te bezichtigen is op deze dag ook de technische ruimte van de WKO (warmte-koude opslag) opengesteld. Er wordt tevens meer informatie gegeven over deze manier van verwarmen en koelen.

De heer Hoogeveen, projectontwikkelaar van Eemland Wonen, geeft aan dat op de open dag door medewerkers van ZonEnergie informatie wordt verstrekt over de WKO die in dit complex is toegepast. Warmte-koude opslag is een duurzame energiebron waarbij warmte en koude worden opgeslagen in een waterlaag diep in de grond. Door de warmte-koude opslag in de grond te combineren met zonnecollectoren op het dak kan een behoorlijke besparing op CO2 uitstoot worden gerealiseerd. ZonEnergie, die verantwoordelijk is voor de WKO installatie in het appartementencomplex was bereid om de technische ruimte open te stellen.

De open dag vindt plaats op 16 maart van 11.00 tot 14.00 uur in het nieuwbouwcomplex De Zilvervloot aan de Piet Heinlaan in Baarn. Naar keuze kan in het complex een appartement worden gekocht of gehuurd.Tijdens de open dag worden de nieuwe verlaagde verkoopprijzen van de appartementen bekend gemaakt. Bezoekers van de open dag ontvangen een tegoedbon waarmee ze bij aankoop van een appartement een leuke vergoeding krijgen op de inrichtingskosten.

Voor geïnteresseerde huurders en kopers die komende zaterdag niet in de gelegenheid zijn om de open dag te bezoeken is er uiteraard de mogelijkheid om op een later tijdstip de modelwoning te bezichtigen via Rigter makelaars in Baarn (035 - 541 50 00). Het is dan echter niet meer mogelijk om de technische ruimte van ZonEnergie voor de WKO te bezoeken. Meer informatie over de Zilvervloot is te lezen op de website www.dezilvervlootbaarn.nl.

Baarn, 11 maart 2013


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media