A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Hoogste punt bereikt nieuwbouw Vogelbuurt Midden

Hoogste punt bereikt nieuwbouw Vogelbuurt Midden

In de Lepelaarstraat en Reigerstraat in de Vogelbuurt Midden in Baarn is het hoogste punt van de bouw bereikt. Eemland Wonen trakteert de bouwvakkers van Vastbouw op een lunch om het bereiken van het hoogste punt te vieren. Als alles volgens planning verloopt wordt de nieuwbouw vanaf juni gefaseerd opgeleverd aan Eemland Wonen.

Hans van der Velden, directeur van Eemland Wonen, geeft aan dat er hard gewerkt is in de afgelopen maanden. In oktober 2012 werd de start bouw nog gevierd met het oplaten van een aantal duiven en nu is het hoogste punt al bereikt. Als alles mee blijft zitten worden de laatste woningen in november verhuurd, een maand eerder dan de planning. Dit is zeker te danken aan de bouwvakkers die zelfs gedurende de wisselvallige winterperiode hard hebben doorgewerkt.

In het totaal worden er met dit project 75 woningen aan de voorraad toegevoegd. De nieuwbouw bestaat uit 15 rolstoeldoorgankelijke benedenwoningen, 18 rolstoeltoegankelijke seniorenappartementen, 19 appartementen voor één- en tweepersoonshuishoudens en 23 eengezinswoningen. Jongeren, gezinnen, senioren en mindervaliden, er is aan alle doelgroepen gedacht in dit project. Op enkele woningen na zijn de huurprijzen allemaal in het betaalbare segment. Om mogelijk geïnteresseerden goed te informeren over de 75 woningen organiseert Eemland Wonen op 13 april 2013 een informatiemarkt in Speeltuin Oosterkwartier in de Dahliastraat. De informatiemarkt vindt plaats van 11.00 tot 14.00 uur.


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media