A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Imago-onderzoek afgerond

Imago-onderzoek afgerond

Afgelopen weken is in opdracht van Eemland Wonen een telefonisch imago-onderzoek uitgevoerd onder huurders en onder overige inwoners van Baarn. Het veldwerk is afgelopen en de resultaten kunnen worden verwerkt. Het opstarten van het onderzoek verliep niet helemaal soepel. Al snel bleek dat het adressenbestand dat het onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy uit Rotterdam gebruikt heeft verouderd was. Zowel het onderzoeksbureau als Eemland Wonen geven aan dat dit duidelijk geen goede start was voor een imago-onderzoek.

Eemland Wonen wil via deze weg haar excuses aanbieden aan de inwoners die een brief ontvingen met een tenaamstelling die niet correct is. Ook is dit een mooi moment om alle inwoners van Baarn en huurders van Eemland Wonen te bedanken die hebben meegewerkt aan het onderzoek. De uitreiking van de VVV-bon zal tegelijk met het bekend maken van de uitslag van het imago-onderzoek plaatsvinden.

De heer Van der Velden, directeur van Eemland Wonen, geeft aan dat zo’n foute start van het onderzoek niet nog een keer mag gebeuren. Bij een mogelijk toekomstig onderzoek zal zeker beter gelet worden op de actualiteit van de adressen- en namenlijst. Onderzoeksbureau USP, die meteen alle verantwoordelijkheid op zich nam, gaat uitzoeken hoe het komt dat het adressenbestand waar mee gewerkt is zoveel gedateerde gegevens bevat. Het komt wel vaker voor dat tenaamstellingen niet meer kloppen, geeft een medewerker van USP aan, maar dat er namen in het adressenbestand aanwezig zijn van 4 jaar geleden is nog niet eerder op deze schaal voorgekomen.


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media