A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > De Zilvervloot al voor de helft verhuurd

De Zilvervloot al voor de helft verhuurd

Vrijdag 8 februari zijn de eerste huurcontracten voor appartementen in De Zilvervloot in Baarn getekend. Na het loslaten van de specifieke doelgroep ouderen voor het complex blijkt dat de interesse in de appartementen toeneemt. Eemland Wonen is verheugd met de toegenomen belangstelling voor het complex. De helft van de 29 appartementen is inmiddels voorzien van een huurder.

De heer Benschop en mevrouw Van der Tol ondertekenden als eerste hun huurovereenkomst voor een appartement in De Zilvervloot. Het is een jong stel. Dat geeft duidelijk aan dat niet langer uitsluitend op de oorspronkelijke doelgroep wordt gemikt. De nieuwe huurders geven aan dat het appartement van alle gemakken is voorzien en dat het gebouw op een mooie locatie ligt bij het Cantonpark. “Ideaal om lekker te wandelen met onze hond. Daarnaast vinden we het ontwerp van het gebouw en de appartementen erg mooi en luxueus.”

Naar verwachting worden de sleutels uiterlijk 31 juli aan de nieuwe huurders uitgereikt. De heer Benschop en mevrouw Van der Tol zien er al naar uit. Tussen nu en 31 juli is nog voldoende tijd om de verhuizing en de inrichting van het appartement voor te bereiden. Dat is een voordeel als je op tijd weet waar je gaat wonen. Geïnteresseerden in een appartement in De Zilvervloot kunnen zich melden bij Rigter makelaars in Baarn of kijken op de website http://www.dezilvervlootbaarn.nl. Medio maart wordt nog een informatiemarkt georganiseerd en is het mogelijk een modelwoning te bezichtigen.

Frits van den Boomgaard, adjunct-directeur van Eemland Wonen, stelt vast dat vooral de slechte situatie op de markt van de koopwoningen Eemland Wonen noodzaakte om zich niet langer alleen te richten op ouderen. “Er is wel degelijk belangstelling voor ouderen om te gaan huren in de Zilvervloot, maar mensen lukt het niet om eerst hun eigen woning te verkopen. Je moet dan van koers veranderen en dat kan, omdat de belangstelling van jongere mensen voor duurdere huurwoningen toeneemt.” De doelgroep ouderen is beslist niet verdwenen uit het complex. De twaalf appartementen in de sociale huursector die bestemd zijn voor leden van de Woongroep Ouderen Baarn zijn allemaal toegewezen.

Baarn, 11 februari 2013


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media