A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Ridderspoor bereikt hoogste punt

Ridderspoor bereikt hoogste punt

Nabij het spoor in Hilversum heeft de nieuwbouw Ridderspoor het hoogste punt van de bouw bereikt. Eemland Wonen trakteert de bouwvakkers op een lunch om het bereiken van het hoogste punt te vieren. Als alles volgens planning verloopt wordt Ridderspoor in mei 2013 opgeleverd aan de toekomstige huurder de King Arthur Groep.

Ridderspoor biedt straks, via de King Arthur Groep, woonruimte voor 22 bewoners met dementie. Het is een kleinschalig project met voor iedere bewoner eigen woonruimte met sanitair en pantry. De gezamenlijke ruimten bestaan uit een woonkeuken, eetkamer, huisbioscoop, bibliotheek, muziek- en ontmoetingsruimte en een gastenkamer. In de tuin is ruimte voor een mooi buitenterras. Ridderspoor wordt voorzien van alles wat men kan verwachten bij een huis met de statige allure die het krijgt.

Jarcine Spaander van de King Arthur Groep, toekomstig huurder van Ridderspoor, is al druk bezig met de voorbereidingen voor de inrichting. Met het project ‘Tweede Leven’ hoopt de King Arthur Groep voldoende oude spullen op te halen voor de toekomstige inrichting van Ridderspoor. Onder leiding van ontwerpster Minka Haverkorn en enkele ervaren restaurateurs worden de oude spullen opgeknapt tot een stijlvolle inrichting.

Bijschrift bij foto: directeur H. van der Velden van Eemland Wonen bedankt de bouwvakkers voor het bereiken van het hoogste punt.

Baarn, 22 november 2012


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media