A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Nieuws uitgelicht > Bouw seniorencomplex De Zilvervloot van start

Bouw seniorencomplex De Zilvervloot van start

Aan het Cantonspark in Baarn ontwikkelt Eemland Wonen een kleinschalig seniorencomplex. Met de bouw van het complex ‘De Zilvervloot’ komen rust en dynamiek samen onder één dak. Rust van het nabijgelegen Cantonspark en dynamiek van de Brede School De Uitkijck.

In De Zilvervloot komen 28 appartementen voor senioren. Het oorspronkelijke idee van het realiseren van een derde Woongroep Ouderen Baarn staat nog steeds hoog in het vaandel bij Eemland Wonen. Maar de toekomstige bewoners van De Zilvervloot mogen zelf beslissen of er een woongroep komt, aldus de heer Van den Boomgaard van Eemland Wonen. Dit is besloten na overleg met de Woongroep Ouderen Baarn waarEemland Wonenal eerder twee gebouwen voor realiseerde. In het complex komen veertien koopappartementen, zes vrijesectorappartementen en acht sociale huurappartementen. Voor de acht sociale huurappartementen zijn de kandidaten al bekend. In het ontwerp van het complex is een gemeenschappelijke ruimte en een logeerkamer opgenomen. Als de toekomstige bewoners geen woongroep vormen dan wordt de gemeenschappelijke ruimte als extra appartement verkocht of verhuurd. De logeerkamer blijft wel bestaan.

Op donderdag 26 april om 16.00 uur is de officiële handeling voor de bouwstart van De Zilvervloot. Aansluitend is van 17.30 tot 20.30 uur de verkoop- en verhuurmarkt voor geïnteresseerde senioren. De informatiemarkt is in Brede School De Uitkijck aan de Margrietstraat 2 te Baarn.

Baarn, 23 april 2012


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media