A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Ik ben huurder > Verhuizen > Voor- en eindinspectie

Voor- en eindinspectie

Als u gaat verhuizen voert Eemland Wonen een voor- en een eindinspectie uit in uw woning. Indien alles in orde is, levert u de huissleutels in.

Voorinspectie
Tijdens de voorinspectie lopen we samen met u een ronde door de gehele woning en de tuin. Dit doen wij om u ervan op de hoogte te stellen wat u moet doen om de woning correct aan ons op te leveren. Alles wat u nog moet doen in de woning en tuin voor de eindinspectie noteren wij op een opnameformulier. Dit formulier wordt door u en door ons ondertekend. Zo staat voor u en voor ons vast wat de verwachtingen zijn bij de eindinspectie.

Eindinspectie
Bij de eindinspectie worden de woning en tuin nogmaals met u nagelopen. We beoordelen dan of de gemaakte afspraken op het opnameformulier correct zijn uitgevoerd. Tijdens deze inspectie wordt een formulier ingevuld waarop staat of u de afspraken bent nagekomen. Ook nemen we de meterstanden op. Dit opnameformulier wordt ook weer door u en door ons ondertekend. Is de woning niet in orde, dan worden de gebreken op uw kosten, door ons hersteld.

Sleuteloverdracht
Na het ondertekenen van het laatste opnameformulier levert u de sleutels in.

Eindafrekening
Tenslotte zenden wij u na de beëindiging van het contract zo snel mogelijk een eindafrekening.


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media