A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken

Schotelantennes

Voor het plaatsen van schotelantennes zijn door Eemland Wonen spelregels opgesteld. Voordat u een schotelantenne mag plaatsen heeft u schriftelijke toestemming van ons nodig.

Indien u kiest voor de ontvangst van televisiebeelden of radio-uitzendingen via een schotelantenne, zult u daarvoor goede redenen hebben. Maar er zijn ook nadelen aan het gebruik van schotelantennes. Bijna altijd levert de plaatsing van schotelantennes schade aan de woning op. Bijvoorbeeld doordat kabels dwars door de kozijnen worden geboord of bij bevestiging van een schotelantenne aan de schoorsteen. Daarnaast vinden veel mensen schotelantennes aan of bij woningen een lelijk gezicht. Bijvoorbeeld als er vanaf de straat op korte afstand verschillende schotels zichtbaar zijn (visuele vervuiling).

Eemland Wonen wil schade aan het woningbezit en onveilige situaties voor omwonenden voorkomen. Bovendien willen we er rekening mee houden dat veel mensen schotels in woonbuurten niet fraai vinden. Daarom heeft Eemland Wonen spelregels opgesteld voor iedereen die een schotelantenne wil plaatsen. De eerste regel is het belangrijkst: wie een schotelantenne wil plaatsen moet vooraf contact opnemen met Eemland Wonen.

De folder over schotelantennes waar de spelregels instaan, kunt u hieronder openen.

 Schotelantennes

U kunt de folder ook bij ons aanvragen met het contactformulier. U ontvangt de folder dan binnen enkele dagen per post.


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media