A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken

Overlast

Het kan zijn dat u overlast ervaart in uw woning. Dit is altijd erg vervelend. U kunt echter zelf verschillende acties ondernemen.

Het beste is uw buren aan te spreken op een moment dat u zelf rustig bent. Probeert u zo duidelijk mogelijk te vertellen wat precies het probleem is. Misschien weten uw buren niet dat ze overlast veroorzaken. In het gesprek kunt u proberen afspraken te maken om de overlast in de toekomst te voorkomen.

Als u hulp nodig heeft bij het gesprek dan kunt u altijd contact opnemen met buurtbemiddeling. Zij kunnen samen met u het gesprek aangaan met uw buren en zo tot een oplossing komen.

Natuurlijk kunt u de situatie ook voorleggen aan Eemland Wonen. Eemland Wonen kan dan samen met u bespreken hoe u het beste met de situatie om kan gaan.

Uit het gesprek kan blijken dat u last heeft van ernstige en structurele overlast. Is dit het geval dan zal Eemland Wonen de regie overnemen en samen met u, en eventuele andere omwonenden en instanties, een plan van aanpak maken. 

In de folder 'Overlast. Wat kan ik eraan doen?' kunt u nog meer lezen over overlast en wat u eraan kunt doen. U kunt de folder hieronder openen.

 Overlast. Wat kan ik eraan doen?

U kunt de folder ook bij ons aanvragen met het contactformulier. U ontvangt de folder dan binnen enkele dagen per post.


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media