A A A   |  
Home  |   Veel gestelde vragen  |   Nieuws uitgelicht  |   Disclaimer & Cookies  |   Sitemap   |   Print
Zoeken
Home > Ik ben huurder > Privacywetgeving

Privacywetgeving

  • Privacyverklaring Eemland Wonen

    Eemland Wonen heeft verschillende persoonsgegevens van u nodig om u een woning te kunnen verhuren. Dat geldt ook als u een parkeerplaats, een carport of een garagebox van ons gaat huren. In de verklaring op deze pagina leggen we uit op welke wijze wij met uw persoonsgegevens omgaan. Ook gaan we in op uw recht om te controleren wat Eemland Wonen doet om uw privacy ten aanzien van uw persoonsgegevens te beschermen. Eemland Wonen verwerkt uw persoonsgegevens zorgvuldig, veilig en vertrouwd. Wij vinden het belangrijk dat u, in het kader van het woongenot, vertrouwen heeft in onze organisatie. De regels over het beschermen van uw privacy zijn vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, waarbij de Autoriteit Persoonsgegevens toezicht houdt op de naleving van de wet.

    lees meer

  • Rechten inzake persoonsgegevens

    Als u een dienst wilt afnemen van een organisatie dan zult u persoonsgegevens aan die organisatie moeten doorgeven, al is het alleen maar uw naam, uw (e-mail)adres en/of een telefoonnummer. Als u een woning van Eemland Wonen gaat huren dan moet u minimaal tien persoonsgegevens ter beschikking stellen. Als u korter of langer een woning huurt, dan kan het gebeuren dat er meer gegevens van u in onze administraties komen. Eemland Wonen verwerkt uw persoonsgegevens zorgvuldig, veilig en vertrouwd. Wij vinden het belangrijk dat u, in het kader van het woongenot, vertrouwen heeft in onze organisatie. Daarom doen we er graag alles aan om uw privacy te beschermen. De regels over het beschermen van uw privacy zijn vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de wet. In de op deze pagina te openen pdf beschrijven we welke (soort) gegevens we nodig hebben als u een huurovereenkomst met ons sluit en welke gegevens we naderhand verwijderen. Aan het eind van de pdf staat op welke wijze u uw gegevens die Eemland Wonen in haar administraties heeft opgeslagen, kunt inzien. Als de huurovereenkomst beŽindigd wordt, dan verwijderen we uw persoonsgegevens in beginsel na twee jaar.

    lees meer


Aan tekst en afbeelding(en) zijn geen rechten te ontlenen.



Webbureau Den Haag AVEQ interactieve media